Helly Hansen LifaLoft

Er du klar over, hvad teknologien LifaLoft i Helly Hansens produkter egentlig går ud på? Vi gennemgår i artiklen nedenfor, hvad LifaLoft er for en særlig teknologi. 

Let og varm

Helly Hansen LifaLoft er isolering i aller højeste kvalitet. Teknologien er udarbejdet i samarbejde med det anerkendte firma Primaloft og resultatet er ganske eksklusivt og unikt. Kombinationen af den unikke Lifa teknologi og Primaloft isolering skaber tilsammen produkter med en helt fantastisk revolutionerende isoleringseffekt, og dette endda helt uden at det kommer til at få en væsentlig betydning for vægten. Helly Hansen formår altså med denne LifaLoft teknologi at skabe en omfattende ekspertise, når det kommer til at skabe højkvalitetsprodukter med syntetisk isolering. Du er derfor ved køb af jakker med denne teknologi helt sikker på at kunne holde godt på varmen og stadig have et stykke lækkert overtøj, der ikke er tungt at bære. 

20 % lettere

Det er takket være den super lette fiberstruktur, at LifaLoft isolering er 20% lettere end standardisolering. Samtidig er der fortsat et højt niveau af både komfort og funktionalitet. 

Derudover skaber LifaLoft isoleringen også flere såkaldte luftlommer, som giver mere varme og samtidig lavere vægt, når man går ind og direkte sammenligner med den gængse standardisolering.

Hvornår skal du vælge Helly Hansen LifaLoft?

Hvis du søger en god jakke i høj kvalitet, som gerne skal holde i mange år fremadrettet, og du ikke ønsker at gå ned på varmeisoleringseffekten, men stadig er sikker på at have en jakke, der er let og behagelig at bære, så er Helly Hansen jakker med LifaLoft det helt rette valg.

P¨vores webshop og i vores showroom kan du se hele udvalget at herre beklædning og dame bekædning
 

DE MEST POPULÆRE PRODUKTER FRA HELLY HANSEN