Står du og skal være værnepligtig? Er du ved at uddanne dig til konstabel eller sergent? Eller er du allerede tjenestegørende på fuld tid i fx. stående styrke? Eller skal du finde noget brugbart til hard-ball banen? Så læs med her!

Når du skal vælge kamphandsker, skal du først og fremmest tænke behov. Især hvis handskerne skal anvendes til professionelt brug i forbindelse med ens erhverv som fx. professionel soldat.

Spiller du hard-ball, er behovet måske anderledes, da du eksempelvis ikke skal have ”no melt no drip” begrebet med i dine overvejelser.

Læs mere om "no melt no drip" her.

MEST POPULÆRE KAMPHANDSKER

 

En lille heads-up til tjenestegørende: Uanset om du er rekrut, konstabelelev, sergentelev, konstabel eller sergent - spørg altid din foresatte, inden du køber et par sorte handsker. Det varierer meget fra tjenestested til tjenestested om dette er ”tilladt” i forhold til, hvilket krav der er til udstyr og påklædning.

Vores 3 mest populære modeller er alle fra Mechanix Wear:

  • Fast Fit Gen II : Et par ekstra slidstærke handsker, som har fået opgraderet syninger og tykkere stof sammenlignet med tidligere version. Derudover er håndfladerne fremstillet med 0,6 mm. syntetisk læder, som giver god føling i alle vejrforhold. Sidst men ikke mindst er dette par kompatibel med touchscreen.

  • The Original : Taktisk udviklede handsker til at give en uovertruffen pasform, følelse og funktionalitet, så dit fokus er 100% på opgaven. Dette par er fremstillet med 0,8 mm. syntetisk læder i håndfladen, som også er kompatibel med touchscreens. Derudover er dette par udstyret med TrekDry teknologi, som giver optimal komfort i al slags vejr.

  • M-PACT er specielt udviklet til arbejde med tunge maskiner og udstyr grundet Poron-XRD-materialet, som håndfladerne er fremstillet af, absorberer vibrationerne derfra. Disse er også udviklet med TrekDry-materialet, som er svedtransporterende og hurtigttørremde.

Særligt at bemærke her er det, at M-PACT-handskerne ikke opfylder kravet om ”no melt no drip”, som gør sig særligt gældende for tjenestegørende soldater i stående styrker.

Læs mere om ”no melt no drip” her.

Et ualmindelig fedt alternativ til vores 3 mest populære modeller er:

Nedenfor finder du et skema, som du kan anvende til at finde de helt rigtige kamphandsker eller blot få en idé om, hvad der kunne være noget for lige præcis dig:

 

 

Fast Fit Gen II

The Original

M-Pact

Recon

No drip no melt

X

X

 

X

Læder i håndfladen

 

 

 

X

Særlig velegnet til bykamp

 

 

X

 

Forstærkede fingre

 

 

X

 

Særlig høj førlighed

 

 

 

X

Særlig velegnet til soldater

X X   X

Velegnet til hardball

X X X X

 

Det er bemærkelsesværdigt at nævne, at leder du efter et par lettere og endnu mere åndbare kamphandsker til de varmere måneder, findes der specielt to modeller fra Mechanix Wear, som er et kig værd:

Begge modeller er lidt lettere end de andre ovennævnte modeller og ekstra åndbare. Særligt Specialty Vent er ekstremt åndbar og derfor et helt utroligt godt alternativ til de varme måneder.

Der er som nævnt tidligere god grund til at tænke anvendelse og formål med i dine overvejelser for at finde de helt rigtige kamphandsker. Klik her for at finde hele vores sortiment af kamphandsker og militær beklædning.

MEST POPULÆRE MILITÆR BEKLÆDNING