En taktisk rygsæk kan indeholde mange forskellige lommer, stropper, spænder og vedhæftningsmuligheder. Udvalgte rygsække hos GrejFreak.dk er designet med et MOLLE system, som gør det muligt for dig at montere og tilpasse tilbehør til din rygsæk. I denne artikel har vi lavet en guide, som forklarer, hvordan du anvender dit MOLLE tilbehør sammen med din taktiske rygsæk, og hvad du bør anskaffe dig af tilbehør.
 

Hvad er et MOLLE system?

MOLLE er en forkortelse af Modular Lightweight Loday-carrying Equipment. Et MOLLE system er et monteringssystem, der giver dig mulighed opbygge dit eget praktiske design ved at tilføje lommer og pouches.

Når du skal montere et produkt, som er MOLLE kompatibelt, så gøres det ved at væve selve webbing, altså nylonstroppen, ud og ind gennem nylonstropperne på rygsækken. Til slut bruger du trykknappen for at sikre, at tilbehøret er monteret korrekt og sidder ordentligt fast.

Nedenstående video viser, hvad et MOLLE system er og hvordan du monterer dit tilbehør:
 

 

Taktisk rygsæk med MOLLE system 5.11 - Ignitor rygsæk

Et eksempel på en taktisk rygsæk som er MOLLE-kompatibel, er vores 5.11 - Rush 24 2.0 Rygsæk 37L.

 

Ignitor


Denne taktiske rygsæk fra 5.11 er en letvægtsrygsæk, som er fremstillet i slidstærke materialer. Den er designet til at give dig flere forskellige muligheder, kreative løsninger og taktiske fordele, ligegyldig hvilken situation du befinder dig i. Rygsækken er MOLLE-kompatibel, hvor den har PALS på top, front og i bæltepanelet, således at du kan montere ekstratilbehør, som passer til lige netop dit behov. Det er kun fantasien, som sætter grænser, når du skal montere og tilpasse dit MOLLE tilbehør til rygsækken
 

Hvilke typer af MOLLE tilbehør findes der?

Hos GrejFreak.dk har vi et bredt udvalg af tilbehør til dit MOLLE system. Vores MOLLE tilbehør er godkendt af internationale og militære standarder og bliver anvendt af militærstyrker og politienheder verden over. Nedenfor har vi givet eksempler på MOLLE-tilbehør, som du kan montere på din taktiske MOLLE kompatible rygsæk:

  • Medicinske kits

  • Holder til pen

  • Lommelygter

  • Hylstre

  • Skulderremme

  • Pouches

  • Generelle brugsposer i forskellige størrelser.

 

5.11 Tactical - UCR Thigh Rig

Det er altid en god ide at være forberedt, når du befinder dig i det fri. Derfor anbefaler vi hos GrejFreak.dk, at du anskaffer dig denne UCR Thigh Rig fra 5.11. Den er designet til at opbevare de vigtigste stumper til førstehjælp, så du altid har det lige ved hånden og har samtidig plads til 4 ekstra AR magasiner. Derudover har den Slick-sticks, som sikrer en nem montering på MOLLE systemer.
 

Ignitor

 

5.11 - 2 Banger Gear Set

Du kan med fordel også anskaffe dig 2 Banger Gear Set fra 5.11, hvis du ønsker et opbevaringsrum til dit grej, som du kan montere på tasken. Dette tilbehør gør det muligt for dig at opbevare dit grej, så du hurtigt kan komme til det. Den er fremstillet i slidstærkt og vandtæt 500D dobby nylon, som vil gøre den til et must-have tilbehør til din MOLLE kompatible rygsæk.

 

DE MEST POPULÆRE RYGSÆKKE TIL KORT PATRULJE PÅ SHOPPEN