Hos GrejFreak.dk har vi et stort udvalg af udstyr fra det populære mærke 5.11 og heriblandt finder du eksempelvis vores AMP-rygsække. AMP står for All Missions Packs og med god grund. Du får nemlig en rygsæk, som du kan benytte på alle tænkelige missioner. Se 5.11 egen video herunder, der viser rygsækken i aktion i flere forskellige funktioner.
 

AMP-rygsækken fås i fem forskellige størrelser. Hos GrejFreak.dk kan du få AMP12, AMP24 og AMP72. Den største forskel på disse tre rygsække er størrelserne. Du kan dog læse mere om hver enkel rygsæk herunder.
 

 • AMP12 rygsækken er 25 liter
   

  - Hovedrummet er 51 x 28 x 12 cm

  - Rygsækken har 8 rum i alt

  - Clamshell åbning

  - Termoformet bagpanel

  - Der er et rum til en 15 tommer computer

 

 • AMP 24 rygsækken er 32 liter
   

  - Hovedrummet er 51 x 31 x 18 cm

  - Rygsækken har 12 rum i alt

  - Clamshell åbning

  - Termoformet bagpanel

  - Der er et rum til en 15 tommer computer
   

 • AMP72 rygsækken er 40 liter
   

  - Hovedrummet er 58 x 31 x 18 cm

  - Rygsækken har 15 rum i alt

  - Clamshell åbning

  - Termoformet bagpanel

  - Aluminiumsramme og støtte bånd til taljen

  - Der er et rum til en 15 tommer computer

 

5.11 AMI

 

Ubegrænsede muligheder

Rygsækkene er lavet af vandtæt 500D Dobby Nylon som primærmateriale og 1050D Nylon som bundmateriale. Rygsækkene fås i flere farver: Sort, Olivengrøn, Grå og Sand. Alle rygsækkene har det til fælles, at de er kompatible med alt 5.11-udstyr. Det vil sige, at du har mulighed for at påsætte og udskifte rum og hermed udstyr. Dette gælder både indvendigt og udvendigt på rygsækken. På den måde får du fingre i en særdeles alsidig taske, der kan bruges på mange forskellige missioner. Du kan eksempelvis fremskaffe dig en ekstra lomme, der kan opbevare en stor og fyldig hjelm.

 

5.11 AMP

 

Til alle AMP-rygsække medfølger der også et HEXGRID 9x9 molle system, som giver mulighed for at vinkle dine påsatte pouches og lommer. Dette HEXGRID molle system kan påsættes foran tasken eller indeni. Læs med herunder, hvis du vil vide mere om HEXGRID-systemet, men først får du lige en video om alle tankerne bag om denne fede rygsæk og dens funktioner.
 


Hexgrid:

Hexgrid er et system, som giver brugeren uendelige muligheder for opbevaring af udstyr. Udstyret skal ikke længere opbevares i lodrette linjer, da brugeren ved hjælp af Hexgrid selv bestemmer, hvordan udstyret skal monteres. Dette sikrer, at du altid let og hurtig kan tilgå dit udstyr, uanset hvilken mission du er på. Med dette Hexgrid system får du således robust opbevaring af dit udstyr, som både kan klare slag og vand ligesom traditionelt PALS/MOLLE. Nøgleordene bag designet er fleksibilitet, komfort og holdbarhed. På billedet herunder kan du se, hvordan du kan sætte din pouch efter dit behov.

Hexgrid
 

Stadig i tvivl?

Er du stadig usikker på, om AMP Rygsækken fra 5.11 er noget for dig? I så fald kan du i videoen herunder se fem grunde til, at AMP-rygsækken muligvis er noget for dig.