På denne side kan du læse om vores handelsbetingelser. Klik på en af de nedenstående links for at blive ført hent til rette sted.
 

Klik på en af de nedenstående links og læs mere
 

 

 

Personlige oplysninger

 

Ingen personlige oplysninger der registreres på GrejFreak.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos GrejFreak ApS. Dog samarbejder vi med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data udelukkende i forbindelse med behandlingen af din ordre. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år hvorefter oplysningerne slettes. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos GrejFreak ApS på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@grejfreak.dk.
I tilfælde af en sikkerhedsbrist, kontakter vi Datatilsynet indenfor 72 timer. Har bristen betydning for dig som person, hører du også fra os indenfor samme tidsperiode.

Direktøren og de ansatte for GrejFreak ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på GrejFreak.dk er GrejFreak ApS. Vi bruger en logstatistik på GrejFreak.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere GrejFreak.dk.
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos GrejFreak ApS, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra GrejFreak ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

 

Betaling

 

På GrejFreak.dk er der flere forskellige måder du kan betale alt afhængig af om du handler som privat, erhverv eller offentlig institution. Som udgangspunkt kan alle tre kundetyper anvende betalingskort, kreditkort, debetkort samt almindelig bankoverførsel fra netbank. Offentlige institutioner har derudover den mulighed at anvende EAN fakturering. Offentlige institutioner kan i købsprocessen indtaste deres EAN nummer, hvorefter vi sender fakturaen i OIOUBL format via Nemhandel systemet.

GrejFreak ApS modtager betaling med:

  • Dankort
  • VISA-Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Master Card
  • Maestro
  • JCB
  • MobilePay
  • Bankoverførsel

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der er intet kortgebyr forbundet ved brug af de forskellige betalingsmuligheder.

GrejFreak ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Teller (det gamle PBS).

Betaling med bankoverførsel skal ske til vores konto i Sparekassen Kronjylland på Regnr: 6181 og Kontonr: 0015434422. Du kan også betale med MobilePay på nummer: 14918.

Til udenlandske overførsler benyttes SWIFT/BIC: KRONDK22 og IBAN: DK1261810015434422.
Notér venligst dit ordrenr. på bankoverførslen eller i MobilePay kommentarfeltet. Bemærk at betaling med bankoverførsel har en længere ekspeditionstid end med betalingskort, da vi først sender din ordre når pengene er modtaget. Derudover skal du vide at kontooverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.
Alle priser på GrejFreak.dk er inkl. moms ved levering i Danmark. Hvis du vælger levering til udlandet vises prisen excl. moms

 

Levering

 

GrejFreak ApS sørger for levering med fragtselskabet til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Bring/GLS overholder dag-til-dag levering på de danske forsendelser. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtselskabet vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GrejFreak ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtselskabet. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender GrejFreak ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af fragtselskabernes målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare to dage. GrejFreak ApS tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som modtager kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. GrejFreak ApS tager et tillægsgebyr for forsendelsen af produkter købt på hjemmesiden. Du kan se de forskellige gebyr under leveringsbetingelser.

På udsolgte varer oplever vi normalt en leveringstid på 3 til 14 dage, men der kan være tilfælde, hvor leveringstiden tager længere tid, fx hvis varen også er udsolgt hos leverandøren eller hvis det er en vare, som skal bestilles hjem fra USA eller lignende.

GrejFreak ApS kan derfor ikke garantere en leveringstid på maks. 14 dage. Skulle det tage mere end 14 dage at skaffe varen, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt og oplyse dig om leveringstiden.

De 3 til 14 dages leveringstid skal derfor ses som en vejledende leveringstid på en udsolgt varer.

 

Forbehold

 

GrejFreak ApS kan ikke garantere, at de købte varer må anvendes i forbindelse med tjeneste i Det Danske Forsvar. GrejFreak ApS kan ikke garantere, at udrustning, der kan monteres på militære våben, må anvendes i forbindelse med tjeneste i de væbnede styrker eller i forbindelse med skarp- eller løsskydning.

GrejFreak ApS påtager sig ikke ansvar for udrustning anvendt til andet, end det formål udrustningen er beregnet til. GrejFreak ApS påtager sig ikke et ansvar som følge af manglende tilladelse til tjenstlig anvendelse af udrustningen.

Vi tager forbehold for at trykfejl, prisfejl, billedefejl og andre fejl på hjemmesiden, som sjældent kan forekomme. Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål herom, og hvis du er i tvivl omkring noget på hjemmesiden. Fri fragt over 499,- er gældende for alle ordre fortaget på hjemmesiden med levering til nærmeste pakkeshop/posthus i Danmark, med mindre andet er oplyst.

 

Fortrydelse og returnering

 

Du har 100 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Normalt indenfor 1-5 hverdage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. Vi indbetaler dine penge til det betalingskort som blev anvendt til at gennemføre ordren. Hvis du har betalt med bankoverførsel, så send os en E-mail med dine bankoplysninger på info@GrejFreak.dk eller noter det i retursagen, du kan oprette på grejfreak.dk/retur

 

Køb af våben, våbendele og ammunition

 

Ved køb af våben, ammunition, lyddæmpere, magasiner og øvrige våbendele skal der altid fremvises gyldigt ID, jagttegn samt nødvendig våbentilladelse. Alt salg forgår fysisk i vores showroom på Gunnar Clausenes Vej 58, 8260 Viby J.
Bemærk at luftvåben 5,5 mm også er omfattet af våbenloven og derfor kræfter fremvisning af jagttegn og ID. Luftvåben 4,5 mm kan købes af alle personer over 18 år, og kan sendes med almindelig fragt. Når du køber luftvåben 4,5 mm via vores hjemmeside bekræfter du vores handelsbetingelser, og tilkendegiver således at du er bekendt med våbenloven samt at du er fyldt 18 år.

 

Varens stand, når du sender den tilbage

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvordan sender jeg en vare retur?

 

Ved returnering skal du blot anvende den medfølgende returseddel og printe vores pakkelabel ud på www.GrejFreak.dk/retur. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde retursedlen og klistre vores pakkelabel fast uden på pakken, og derefter indlevere pakken. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den i vores showroom. Kontakt os venligst for at lave en aftale om returnering eller ombytning. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop/pakkeboks. Samtidig vil vi gerne gøre opmærksomme på, at vi ikke tilbagebetaler returfragt fra udlandet.

Klik på knappen for at lave en returlabel som du selv printer ud.

Opret returlabel

 

Koster det noget at bruge GrejFreak.dk's returlabel?

 

Hvis du ønsker at ombytte din vare til en anden farve eller størrelse, eller ombyttet til en helt anden vare, så er det gratis at benytte vores pakkelabel. Såfremt du ønsker dine penge tilbage for én eller flere varer koster det kr. 45,- at benytte vores pakkelabel. Dette beløb fratrækkes ved refundering.

 

Expressombytning

 

Din nye ordre bliver faktureret på normal vis og sendes til dig hurtigst muligt. Når vi senere modtager og behandler din returordre, så udbetales det oprindelige beløb for dine returvarer. Hvis du har betalt fragt på din nye ordre, refunderer vi også fragtomkostningerne. Pengene indsættes automatisk på det betalingskort du har anvendt ved købet.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (Dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, hvilket beløber sig til max 45 kr), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Så snart tilbagebetalingen har fundet sted vil du modtage en kreditnota på det beløb som vi har refunderet til dit betalingskort. Kreditnotaen bliver sendt til den E-mailadresse som blev anvendt til at gennemfører købet med.

 

Mangler ved køb

 

Hvis du oplever at en vare har mangler så skal du hurtigst muligt kontakt os, hvorefter vi vil fremsende den eller de manglende genstande. Kan dette ikke lade sig gøre bliver du tilbudt at vi ombytter varen, eller at du får et afslag i prisen. Købelovens mangelsregler kan også finde anvendelse.

 

Reklamation

 

Alle vores varer er dækket af købelovens bestemmelser om to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis du oplever problemer med en vare, så send os en e-mail med en beskrivelse af varen samt fejlens art og oplys os samtidigt om ordrenummer. Så vender vi til-bage indenfor 1-3 dage.

Når du skal sende varen retur kan du anvende vores returseddel og pakkelabel til GLS. Det eneste du skal gøre er at følge vores vejleding på dette link:

Retur vejledning

Du kan også selv vælge at lægge ud for fragten retur til os. Vi vil så refundere dine fragtomkostninger op til 45 kr i Danmark hvis du vedlægger en kvittering for dine omkostninger. Fragtomkostninger fra udlandet dækkes ikke.
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
GrejFreak ApS
Gunnar Clausens Vej 58
8260 Viby

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes til-bage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationer videresendes som regel til vores leverandører (producenten), da det er dem, der skal varetage en evt. ombytning. I denne forbindelse sendes ordrebekræftelsen inkl. dine kontaktoplysninger sammen med det beskadigede produkt til producenten. Dette gøres for at mindske ekspeditionstiden, da god kundeservice er i højsæde her hos GrejFreak.dk. I enkelte tilfælde tager producenten selv over og kontakter dig direkte alt efter behov. Videregivelsen af dine personlige oplysninger i denne sammenhæng er i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Klagesager

 

Hvis du har været utilfreds med den behandling vi har foretaget kan du naturligvis klage direkte til os ved at sende en mail på info@GrejFreak.dk, eller ved at ringe til os på 71 99 63 61. Telefonen er åben i vores åbningstid.

Se åbningstiderne her

Alternativt kan du sende en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos GrejFreak.dk, som kan indgives til klageportalen i Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Klageportalen i Nævnenes hus via Nævneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@GrejFreak.dk.