The North Face Rygsække

 

The North Face har eksisteret siden år 1966, hvor virksomhedens stiftere, Douglas Tompkins og Kenneth "Hap" Klopp, åbnede en butik fyldt med grej til udendørsbrug i San Francisco. Navnet blev valgt ud fra det faktum, at den nordlige side af et bjerg på den nordlige halvkugle generelt altid er den koldeste samt mest besværlige at klatre på. Brandet producerer i dag en masse forskelligt outdoorudstyr. Det er dog helt sikkert, at du køber højt kvalitetsudstyr, når du køber fedt grej fra dem. Du kan derfor uden problemer investerer i en rygsæk fra The North Face. Vi er sikre på, at du vil have den i mange år ud i fremtiden. The North Face har desuden efterhånden en del forskellige rygsække at vælge imellem. Du kan altså være sikker på, at du kan finde en, der passer til dine ønsker og behov.

 

POPULÆRE, ALSIDIGE og KOMFORTABLE

 

Virksomheden er i dag et velkendt brand – og deres grej benyttes både af voksne, børn, pensionister og sportsfolk. Deres udstyr har også et rigtigt flot design, hvilket betyder det også benyttes af den modebevidste i hverdagen. Grejet rammer altså virkelig bredt, hvilket må skyldes udstyrets enestående ydeevne og det brede sortiment. Langt de fleste af The North Face’s Rygsække er også udviklet til at kunne bruges i flere forskellige situationer. Det betyder, at du kan få fat i en The North Face rygsæk, der både kan benyttes i skolen eller på arbejdet i hverdagen, men også pakkes om til en weekendtaske til en sheltertur, vandretur eller andet.

 

Rygsækkene fra The North Face er både praktiske og lækre at se på. De har for meste masser af lommer, hvilket gør det nemt for dig at organisere og holde styr på dit grej. Der er ligeledes stor fokus på komfort – alle rygsækkene fra The North Face kan justeres og er udstyret med komfortable stropper. På den måde kan du få den til at sidde helt rigtigt på din krop.

BOREALIS RYGSÆKKE FRA THE NORTH FACE

 

En af de mest populære rygsække fra The North Face er deres Borealis model. Den var primært designet til outdoorentusiasterne, men i dag brugers den også af rigtig mange til hverdag og til sport. Det skyldes at den har en fornuftig størrelse med plads til alle nødvendighederne. Borealis rygsækken kan, ligesom de fleste andre modeller fra brandet, fås i flere forskellige farver og størrelser.

 

Hvis du er ved at planlægge dit næste store udendørseventyr, så kan du med fordel også tage et kig på vores andre produkter fra The North Face. Du kan blandet andet tage et kig på deres duffelbags eller deres Tøj & sko. Her har vi også et bredt sortiment, hvor du med sikkerhed kan finde nyttigt og holdbart grej til turen.

ALTID SKARPE PRISER PÅ RYGSÆKKE FRA THE NORTH FACE

 

Hvis du er på udkig efter en Rygsæk fra The North Face, så kan du med sikkerhed anskaffe dig en her hos os til en rigtig fornuftig pris. Her hos GrejFreak.dk ønsker vi nemlig kun at tilbyde dig gode priser, da vi har en ambition om altid at være blandt de billigste på det danske marked. Vi tilbyder derfor alle vores skønne kunder prisgaranti, hvilket betyder, at vi prismatcher og trækker yderligere 15 % af differencen fra, hvis du finder en 100 % identisk vare på en anden dansk webshop. Vi har yderligere implementeret en prisrobot, som hjælper os med at forblive blandt de billigste på det danske marked. Prisrobotten scanner vores konkurrenters priser en gang i døgnet, hvorefter den justerer priserne på vores webshop.

 

Vi sætter en stor ære i at yde den bedste kundeservice for vores kunder. Du skal derfor endelig tage fat i os, hvis du har behov for hjælp! Du er ringe til os på telefonnummeret 71 99 63 61 eller til at sende os en e-mail på info@grejfreak.dk. Du kan også bruge vores chat funktion som du finder her på siden. Uanset hvordan du tager kontakt, så vil der altid sidde en kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig. Uanset om det omhandler The North Face Rygsække eller andet grej. Husk at vi også tilbyder hurtig dag-til-dag levering på lagervarer og du får 100 dages gratis ombytning, hvis du skulle fortryde dit køb. Vi håber du får en behagelig oplevelse, når du handler grej her på GrejFreak.dk. Ønsker du at blive holdes opdateret på nyt fedt grej, så kan du med fordel tilmelde dig vores kundeklub, hvor vi løbende sender information ud omkring, hvad der sker her hos os. Du vil også få en masse fede fordele gennem vores kundeklub. Du vil blandt andet få mulighed for at tilmelde dig eksklusive medlemsdage. Du kan tilmelde dig kundeklubben her. Du kan også følge med på vores Instagram, Facebook eller YouTube-kanal, hvor vi også løbende opdaterer med nyheder, tilbud og fede konkurrencer. GrejFreak.dk ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye rygsæk fra The North Face.